Har bedriften din ansatte som trenger norskopplæring?

Det er mulig for din bedrift å få økonomisk støtte fra Kunnskapsdepartementet. Vi gjennomfører en omfattende analyse av søknadskriteriene.

Hvordan og når kan du søke om støtte fra Kompetansepluss-programmet?

Ta kontakt med meg via søknadsskjemaet på nettsiden min, så ordner jeg alt det formelle rundt søknaden. Fristen for å søke om støtte for 2024 er 12. desember 2023. Jeg oppfordrer deg til å kontakte meg før november 2023 for å sikre at søknaden kommer i tide.

Når og hvor vil kursene som forslaget ble godkjent for, finne sted?

Du vil få svar på søknaden din i februar eller mars 2024.

Hvor vil aktivitetene finne sted?

Undervisningen foregår online eller på din arbeidsplass eller et annet sted som passer deg (Oslo og Viken). Timene kan planlegges på dagtid, kveldstid eller i helgene, alt etter dine ønsker og min tilgjengelighet.

Hvor mange timer opplæring kan jeg få, og når må kurset være fullført?

Vi kan søke om 50, 100 eller 150 undervisningstimer. De fleste kursene avsluttes som regel det året støtten tildeles. Avslutning av kurs og innlevering av rapport for 2024 er høsten 2025.

Hvor mange deltar på et slikt kurs?

Minimum antall deltakere er 5 personer. Ved et lavere antall ansatte vil forslaget ditt bli kombinert med et annet selskap fra en lignende bransje for å nå minimumsantallet deltakere.

Er det en avgift for kurset?

Kursene er gratis for bedrifter som får innvilget en søknad. Som en del av kurset må bedriften imidlertid dekke sin del av kostnadene, som for eksempel nødvendig læringsmateriell, for eksempel en lærebok. Hvis kurset finner sted utenfor bedriftens lokaler, må den samarbeidende bedriften også dekke kostnadene for leie av lokaler.

Påmelding til norskkurs med støtte fra Kompetansepluss-programmet. I meldingen din ber vi deg skrive så detaljert som mulig om antall ansatte og ønsket møtested (online/bedriftslokaler i Oslo og Viken).

    Velg valuta
    NOK Norske kroner