Er undervisningen bare på nettet?
Ja, jeg underviser bare på nettet. På denne måten kaster du ikke bort tid på å pendle, og du kan lære fra hvor som helst i verden. Alt du trenger er en bærbar datamaskin og internettilgang for å ha muligheten til å lære med meg. Jeg bruker et spesielt nettbasert læringsprogram i timene mine, men du trenger ikke å laste det ned! Du vil motta en lenke fra meg på e-post, og alt du trenger å gjøre er å klikke på lenken. Du vil da bli omdirigert til leksjonen.

Forhver klasse vil du motta en invitasjon til møtet sendt til deg via e-post fra meg. Det vil være en lenke som du må gå inn på. Du vil da bli omdirigert til et møte med meg, som finner sted på en spesiell online undervisningsplattform. På plattformen kan vi se og høre hverandre, ha tilgang til tavlen, se videoer, presentasjoner og mye mer. På toppen av det blir alle leksjoner spilt inn, som jeg deretter lagrer på disken til den respektive gruppen, slik at alle kan se møtet igjen. 

Hvordan er gruppeklassene som:Gruppeklasserer live online klasser med meg og andre studenter. Hver student mottar også en e-læringsplattform for å jobbe med utenfor klassetiden.Du trenger ikke å kjøpe bøker til klassen, da du vil motta alt materialet du trenger for kurset fra meg.Du vil også motta lekser etter hver klasse for å konsolidere det du har lært i klassen. I klassen snakker vi mye og lærer grammatikk. Vi jobber med tekster, oppgaver, samtale og lytteforståelse. Du vil også lære mye nytt ordforråd i timene. 

Hva om jeg ikke kan delta på en av gruppetimene? Opptak av alle gruppetimer vil bli sendt til deg på e-post sammen med notatene dine. Du kan se dem igjen eller gå tilbake til avsnitt som er viktige for deg.  

Får jeg et kursbevis?
Det kreves minst 80 % oppmøte for å fullføre kurset og få et kursbevis. Vitnemålet sendes per e-post til lytterens e-postadresse.

Hvordan vet jeg at nettkurset i norsk er noe for meg?
Kurset vil være nyttig hvis du jobber jevnlig hjemme med lekser og materiell fra meg. Kurset krever mye egenarbeid og er intensivt, så det er et kurs for deg som ønsker å lære norsk. Jeg er tilgjengelig for spørsmål utenom timene, så hvem som helst kan kontakte meg. Du må også være aktiv i klassen og ikke være redd for nettskjemaet 😉. 

Hvordan arbeider man på den supplerende e-læringsplattformen?
Når deltakeren går inn på plattformen, velger han/hun hvilket nivå han/hun ønsker å arbeide på (A1, A2, B1, B2) og arbeider individuelt med oppgavene. Plattformen dekker alle aspekter ved å lære norsk: grammatikk, fonetikk, skriftlig arbeid, lesing, lytting. Læreren sjekker og kommenterer deltakerens arbeid ukentlig. Plattformen inneholder tekster, essays, artikler, lytteoppgaver, grammatikk, fonetikk og grammatikkvideoer. Det er mulig å kontakte læreren via plattformen i løpet av kurset. Plattformen er tilleggsmateriale til gruppekurset, men det er også mulig å kjøpe et frittstående norskkurs gjennom plattformen eller i tillegg til individuelle timer med en lærer.

Velg valuta
NOK Norske kroner