Noen anbefalinger fra tidligere studenter:

Jeg anbefaler timene med Milena på det sterkeste. Undervisningen er veldig profesjonell, saklig og konkret. Vi lærer også hverdagsspråk, fordi Milena bor i Norge, og jeg tror at dette er noe jeg har savnet tidligere på andre skoler ... vi lærer ikke bare lærebokspråk, men vi lærer å forstå levende språk. Vi forbereder oss også til statseksamen. Jeg tok den i desember, og jeg er veldig fornøyd, jeg hadde ingen problemer på eksamen, og jeg fikk til og med ekstra spørsmål fra B2-nivået på den muntlige delen. Atmosfæren i timene er veldig hyggelig og avslappet, ingen er redde for å være aktive i timene eller si noe feil. Milena er en ekte lærer med den rette holdningen, og takket være henne er kursmøtene dagens høydepunkt for meg - en hyggelig og nyttig kveld tilbrakt med fantastiske mennesker fylt med norsk. Anbefales på det sterkeste!!!

Monika I.

Milenas kurs på skolen Norsk For Alle ble en milepæl for meg. Da jeg fløy til Norge, bestemte jeg meg for å lære på egen hånd. Dette viste seg imidlertid å være ineffektivt og tidkrevende. Det var ikke før jeg begynte på Milenas B1-kurs at jeg innså hvor enkelt det var å lære språket raskere, og at jeg ved å lære på egen hånd kunne gå glipp av mange viktige temaer og grunnleggende ting som jeg ikke kunne mestre på egen hånd. Dessuten var det da moroa med å lære dette vakre språket begynte. Som ved et trylleslag gjorde Dawid, læreren min og en av lærerne på skolen, læringsprosessen like hyggelig og fruktbar som et spaopphold i Ciechocinek. Engasjerende, interaktiv undervisning, super lekser og oppmerksomhet på detaljer har gjort utrolige fremskritt, og jeg er klar til å angripe norskprøve på B2 etter 7 msc på Milenas skole! Jeg er ekstremt takknemlig for å ha kommet over en så strålende skole med en altfor vennlig atmosfære. Jeg angrer ikke på at jeg brukte en eneste krone på dette kurset, og jeg anbefaler det til alle studenter, selv de mest motvillige. 😀

Bruno I.

Milenas gode holdning og den interessante måten hun gjennomfører timene sine på, er en oppskrift på suksess. 🥳 Hvis du, i tillegg til kunnskap, er interessert i en fantastisk atmosfære og et forhold til læreren og medstudentene dine, vil du absolutt ikke angre på det. 🥰Jeg er etter den tredje måneden av kurset, og jeg har allerede vært i stand til å gjennomføre et jobbintervju stort sett på norsk. Milena er et lysglimt på en himmel full av mørke skyer av grammatikk og nye gloser. Kursene på Norsk for alle har gjort norsk til en fornøyelse, og jeg gleder meg til de kommende kursene i mars. 😊

Anna M.

Jeg anbefaler varmt kurs med Milena ❤️ Leksjonene gjennomføres i en avslappet atmosfære, tiden går utrolig raskt, som å møte en god venn ☺️ Milena forklarer tålmodig grammatiske spørsmål, og det legges stor vekt på samtale i timene. Takket være Milena besto jeg norskprøven på et høyere nivå enn jeg forventet. ???? For de som er usikre, anbefaler jeg kurs med Milena,hun er lærer med et kall. ????

Margaret G.

Hvis du, som meg, var redd for norsk - ingenting kunne være lenger fra sannheten! Å lære med Milena kan lett inkluderes under kategorien "å ha det gøy". Etter kurset vil du bli en mester i å løse gåter, en mester i forskjellige spørrekonkurranser og fremfor alt en mester i norsk! Og det er vel det det handler om? Jeg anbefaler det til alle på det varmeste! Jeg tror at alle kan lære seg norsk!????

Agatha G.

Norsk for alle anbefaler jeg til alle som fortsatt lurer på om det er verdt det. ❤️❤️❤️Ærlig talt, da jeg leste anmeldelsene, syntes jeg det var vanskelig å tro at alle var så positive og at det å lære norsk kan være hyggelig, stressfritt og effektivt.allerede etter de første timene fant jeg ut at Milena er en lærer med ekte lidenskap og erfaring. Tilbakemeldingene er en bekreftelse på hvordan kursene virkelig er. Vi lærer eksamensforberedende materiale, men vi lærer også uttrykk og ord som er veldig nyttige i hverdagen, og vi er i stand til å huske dette. Milena forklarer grammatikken på en veldig enkel måte, og notatene hun gir oss er veldig nyttige og unike. ????????????Fra norske gåter for god morgen gjennom grammatikk, samtaler, spørrekonkurranser, spill og til og med diktater. I dag avsluttet vi B1.2-kurset, og jeg er trist at dette er slutten på klassen i noen måneder, men jeg håper å møte deg snart på et høyere nivå. ❤️????❤️

Diana J.

De beste kursene jeg har vært på ???? En smart, morsom og forståelsesfull lærer med en flott tilnærming til undervisning.

Zenata

Milena er spesialist i å undervise i norsk, det er ikke noe bedre, jeg anbefaler

Beata M.

Å velge å studere med Milena var den beste avgjørelsen jeg kunne ha tatt. Super klasser, avslappet atmosfære og en munter og smilende lærer. Stort utvalg av oppgaver, full profesjonalitet.

Kamil K.

Norsktimene med Milena hjalp meg til å jobbe i yrket mitt i Norge, til å åpne meg for samtaler og til å slutte å være redd for å snakke. Jeg begynte å snakke norsk fra den aller første timen, timene var veldig varierte, kontakten med Milena er flott, jeg følte at jeg var på kurset hele tiden. I tillegg var samtalene med de andre studentene veldig bra, du får møte nye mennesker og snakke om forskjellige temaer, men bare på norsk. ???? Jeg anbefaler alle, Milena er den beste læreren!

Anna L.

Når noe slutter og du føler at du trenger mer - det betyr at det var bra ????Dette er nøyaktig tilfelle med Milenas kurs. Etter en måned av kurset absorberte jeg mer kunnskap enn i løpet av noen få måneder med selvstudium.Milena er virkelig en lærer med et kall. ???? Han forklarer på en slik måte at alle vil forstå. Og hvis du fortsatt ikke forstår det, vil det finne en vei til deg ???? Og det er flott fordi alle trenger en annen tilnærming, og Milena er alltid i stand til å foreslå en læringsteknikk. Jeg er ikke en som setter meg ned for å lære med entusiasme, men hånden på hjertet, jeg så frem til hver leksjon... Les mer ☺️???? Heldigvis har jeg bare akkurat begynt, så det er fortsatt mange timer foran meg ????Hva kan jeg si, jeg anbefaler Milenas klasser ????

Barbara P.

Jeg anbefaler kursene på Norsk for alle på det varmeste!
Milena er en fantastisk person ????

Norbert C.

Jeg anbefaler kurset med Milena på det varmeste. Atmosfæren på kurset er fantastisk. Milena forklarer hver leksjon veldig grundig og er der for å hjelpe i enhver situasjon.

Magdalena Z.

Jeg anbefaler det helhjertet! Kurset med Milena var en hit, jeg kunne ikke tenke meg en bedre lærer. Hun er alltid klar til å hjelpe, krevende, men i en positiv forstand av ordet, gjennomfører hun leksjonene sine på en slik måte at du vil være der og lære, noe som er det viktigste. Hvis noen vurderer et kurs med Milena, anbefaler jeg dem å ikke nøle lenger. Jeg er ferdig med nivå A1.2, og jeg gleder meg allerede til neste kurs. ????????????

Marta B.

Jeg er veldig fornøyd med klassene, det er veldig intensivt, men interessant og stressfritt. Mangfoldet av øvelser gjør det til en glede å tilbringe denne tiden, og mye forblir i hodet ditt.

Kinga L.

Jeg er veldig fornøyd med kursene, og selvfølgelig begynner jeg snart på et nytt.☑️ Klassene er veldig varierte, så det er ingen kjedsomhet. Milena er en flott lærer, hun krever mye, men samtidig gjør ikke formen hun underviser i det vanskelig og motiverer til og med til å jobbe enda hardere. Du gleder deg til dine neste leksjoner.????????

Alexandra A.

Jeg anbefaler Milena på det varmeste ❤️ Hun er en lidenskapelig og tålmodig lærer . Hun er i stand til å motivere deg effektivt til å lære. På B1- og B2-kursene lærte jeg å kommunisere fritt på norsk, og nå kan jeg snakke uten problemer. Leksjonene er interessante og tiden blir aldri lang. ????

Magdalena O.

Under Milenas veiledning finpusset jeg språkferdighetene mine for noen år siden. I begynnelsen av vårt bekjentskap, under individuelle klasser, var hun alltid perfekt forberedt på dem. Hun sørget for at oppgavene som ble laget for meg engasjerte fantasien min, utviklet ordforrådet mitt på forskjellige områder og gjorde det mulig for meg å rette opp feilene mine. For øyeblikket, selv om jeg for lengst har avsluttet utdannelsen min med Milena, kan jeg alltid stole på hennes profesjonelle språklige støtte. Jeg anbefaler henne på det varmeste.

Magdalena M.

Hei Milena, jeg vil gjerne takke deg for et flott kurs i norsk på nivå A1.2. Jeg synes du er en veldig god lærer og metodene dine fungerer virkelig. Jeg ble med i helgegruppen, etter å tidligere bare ha studert på Duolingo, og her er jeg, etter en måned med å studere med deg, og spiller et spill / gjetter på norsk - kosmos. Jeg likte virkelig timene med deg og gruppen vår. Du er ekstremt godt forberedt metodisk, og du forklarer ting veldig bra - morsomt, konkret og praktisk. Jeg liker virkelig materialet du bruker - laget av deg for å passe til elevens nivå. Flott. Jeg var veldig imponert over engasjementet ditt - takket være deg kunne jeg kontakte deg etter kurset for å avklare noe og etter kurset - for våre norske gruppechatter. Anbefaler jeg klasser med deg? Ha. Jeg kan ikke slutte å anbefale dem ???? Den beste illustrasjonen på min entusiasme er at samboeren min fikk kurset A1.1 til bursdagen sin og starter i januar.

Alexandra P.

Jeg anbefaler Milenas kurs på det sterkeste, spesielt til de som er litt "travle" og mindre fleksible med tiden sin, og som ønsker å forbedre ferdighetene sine når som helst og hvor som helst. En slik mulighet gis av plattformen som tilbys av Milena, som inkluderer mange grammatikkøvelser (sammen med videoer som hjelper til med å forstå grammatikk), lytteøvelser og skriftlige øvelser. I tilfelle problemer eller tvil knyttet til ulike spørsmål, gir Milena hjelp og råd. Anbefales på det sterkeste! ????????????????????????

Michael R.

Milena er en lidenskapelig lærer med enorm empati for elevene sine, og hvis noen leter etter inspirasjon til "arbeid er min lidenskap og dedikasjon", er Milena svaret på dette emnet. Noen ganger føler jeg at hun sover ved dette skrivebordet.

Aniela W.

Jeg anbefaler Milena og kursene hennes, Milenas kunnskap er konkret, grammatikk forklart så enkelt som et barns ????. Milena er laget for undervisning, hun er veldig hjelpsom, hun forklarer og gir motivasjon for de tingene som er vanskelige, hun er tilgjengelig 24/7. Veldig kult, hun gir materialsider som kan brukes hvor som helst. Og det jeg også likte veldig godt at leksene ikke blir sjekket i klassen, noe som gir deg mer tid til å snakke, forklare ting og alt foregår i praksis og ikke tørt. Anbefales på det sterkeste !!!❤for meg var det den beste investeringen i kurset, og jeg har vært gjennom ganske mange, og dette kurset er 100 % verdt hver eneste en. ????

Monika S.

Jeg anbefaler helhjertet. Milena er en lærer med "teft" som forklarer grammatiske kompleksiteter på en tilgjengelig måte. Alltid smilende, motivert og hjelpsom. Hun gir mye av sitt private materiale som er veldig nyttig for å lære språket. Hun tar seg ofte tid til å forklare det som ikke er helt forstått. Selv etter at kurset er over, kan du stole på henne. Det er ikke lett å finne en lærer som virkelig bryr seg om elevens fremgang, og Milena er definitivt en slik person. Jeg er glad jeg kom over Norsk for alle. Jeg vil definitivt fortsette å lære! ❤️

Ela K.

Jeg har studert individuelt med Milena helt fra begynnelsen, og denne måneden besto jeg Norskprøve B1, og jeg er veldig fornøyd! Takket være Milenas hjelp kan jeg snakke norsk på egen hånd, og jeg trenger ikke lenger tolk eller be vennene mine om å oversette for meg. ????! Jeg har aldri møtt en så flott lærer som legger hele sitt hjerte i arbeidet sitt og så mye tid! Jeg ringer og skriver ofte utenfor klassetiden for å be om noe i grammatikk eller ordforråd, som ikke engang er en del av kurset eller klassen, det er bare flott. DEN BESTE SKOLEN! Jeg anbefaler Norsk for alle!

Basia M.

Jeg anbefaler Norsk For Alle på det varmeste. En lærer med lidenskap og mye tålmodighet. ???????????? Norewski med Milena er ikke så skummelt som det kan virke. ????

Magdalena C.

Jeg er langt fra positiv til lærere jeg ikke er overbevist av ... Milena, derimot, fortjener spesielle gratulasjoner! ???? Hun er alltid forberedt på klassen, hun er ambisiøs, fleksibel, kommunikativ. Hennes leksjoner oppfyller studentens behov. M. gir mye materiale, og emnet som diskuteres er alltid dekket. Til tross for sin unge alder vet hun hvordan hun skal undervise for å lære. Dette er hva som gjør en god lærer. Anbefales på det sterkeste! ????

Octavia P.

Milena er en fantastisk lærer som legger hele sitt hjerte og bruker all sin tid på undervisning og elevenes ve og vel. ????????????

Konstantin J.

Milena er en fantastisk lærer med stor lidenskap og kall.????Hun legger hele sitt hjerte i å formidle sin enorme kunnskap! Hun har en individuell tilnærming til hver enkelt av sine tilhørere. Hun beviser at det å lære et språk også kan være veldig morsomt.????????❤MILENA DEN BESTE NOENSINNE❤❤❤❤

Ewelina Ł.

Jeg anbefaler det til alle! Klassene ble gjennomført på en flott måte, Milena vet hvordan man kan oppmuntre og mobilisere til å lære. ???? Hun tar en individuell tilnærming til hver student, og du kan alltid stole på hennes hjelp! 10/10! ❤️

Anita S.

Milena er den beste læreren jeg har møtt i mitt liv. Jeg er utrolig takknemlig for all innsatsen hun har lagt ned i å lære meg språket. Leksjonene er veldig profesjonelle og vennlige, men det betyr ikke at hun ikke er krevende! Hun bruker mye av fritiden sin på å samhandle med studentene, og vi får utdelt brosjyrer og andre læremidler i hver time. Det er første gang jeg har møtt en skole, en lærer jeg kan kontakte hver dag og til og med komme til henne utenfor timene for å hjelpe eller forklare meg noe. Rett og slett fantastisk. Jeg anbefaler det helhjertet.

Veronica M.

Jeg anbefaler fra bunnen av mitt hjerte, veldig varm, hjelpsom lærer, flott atmosfære i klassene:-) ♥️????????

Natalia J.

Hei Milena, tusen takk for din kunnskap, mange ting har blitt mye tydeligere og virker ikke så kompliserte lenger. Noen ganger i løpet av kurset, i den travle hverdagen, tenkte jeg "Herregud, jeg er fortsatt på kurset i ettermiddag", men i dag begynner jeg allerede å savne det 🙂 ironisk nok, så jeg vil fortsette å komme tilbake for å lære mer om norsk. Jeg vet ikke hvordan du gjør det, men du får meg til å ville vite mer. Jeg tror det er et medfødt pedagogisk talent i deg, så du tvinger ikke noen, du stresser dem ikke, men du gjør det på en slik måte at effekten kommer gjennom. Jeg snakket ikke mye norsk før kurset, jeg snakket engelsk med den norske naboen min med et norsk ord innimellom, etter sannsynligvis 4 leksjoner av kurset var hele samtalen på norsk, Ellena var selv overrasket over effekten. Så effektene er håndgripelige. Jeg er klar over at jeg har mye arbeid foran meg når det gjelder ordforråd og innføring av prinsippene jeg har lært i hverdagen. Men viktigst av alt er at jeg vil fortsette å lære norsk. Så takk av hele mitt hjerte, og jeg er så glad for å ha møtt en så profesjonell lærer!!!! Tusen takk og på gjensyn i de neste fasene. 

Margaret W.

Det eneste kurset du vil delta på med stor glede. Anbefales på det sterkeste.

Joanna S.

Jeg anbefaler det helhjertet! Veldig tydelig skrevet materiale hver gang og forklart til alle forstår!????????

Anna M.

Det beste kurset i verden ❤️ Jeg går til hver klasse med glede, jeg får mye ut av klassene, lærer gjennom lek og samtale. Jeg anbefaler det til alle ????

Agatha B.

Milena er den beste og mest organiserte læreren jeg har møtt i mitt liv. Og hennes engasjement for å lære oss å snakke flytende norsk er noe fantastisk og fortjener full beundring. Derfor, hvis noen fortsatt lurer på om de skal lære med Norsk for alle, er det ingen grunn til å vente lenger!

Ewelina G.

Det jeg liker best er at vi snakker mye, det er et stort utvalg av øvelser, vi får mange forskjellige materialer og Milena er veldig hjelpsom, og du kan alltid spørre henne om du er i tvil.

Bær

Full profesjonalitet, studentmotivasjon, god atmosfære i klassen - jeg anbefaler

Dominica B.

Kurset er flott. Kanskje jeg var litt skeptisk til gruppekurset på nettet, men etter den første timen visste jeg at det var det riktige og beste valget. ???? . Klassene er utmerkede og fremfor alt varierte. Kunnskapen din formidles i så forskjellige former (spørrekonkurranser, oppgaver, video + e-læringsplattform) at selv uten å sitte mye hjemme, kan man lære mye. Ærlig talt har jeg aldri kommet over en så engasjert person. Du er også munter, du skaper en god atmosfære i klassene dine. Det fine med deg er at i tillegg til din hyggelige disposisjon, vet du også hvordan du kan kutte oss litt slakk og disiplinere oss. Hva kan jeg si. Du er fenomenal. Jeg er så glad for at jeg havnet i klassen din. Denne gangen har ikke min indre rev en sjanse til å vinne. ????. Og jeg glemte å nevne at du fokuserer på alle nivåer av tale, skriving og lytting. ????

Anna G.

Takk for diplomet ???? og takk så mye for disse to månedene, på en eller annen måte begynte alt å falle på plass da jeg begynte i klasser med deg, jeg vet ikke om det er tilfeldig eller hvor positiv du er, det ga meg et løft ???? Jeg har møtt noen av disse lærerne, og jeg synes du er den beste! Du er nydelig, du er veldig vennlig, det var hyggelig å høre på deg og du ga meg lyst til å komme til timen, og i dag da jeg la på var jeg så lei meg for at det var over. ???? men jeg håper å komme tilbake ???? du har en super tilnærming til oss studenter og du oversetter kunnskapen på en slik måte at det på en eller annen måte virker enklere ????????‍♀️???? Takk Milena! Og jeg ønsker deg lykke til ❤️ Og jeg håper å se deg der ????

Daria M.
Velg valuta
NOK Norske kroner